ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εγκαινίασε το νέο του Εκπαιδευτικό Εστιατόριο «Senses of Taste» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 28.6.2020 | 09:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εγκαινίασε το νέο του Εκπαιδευτικό Εστιατόριο «Senses of Taste» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

THESSNEWS

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 “Senses of Taste”, παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Μέσα στο εκπαιδευτικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επί της οδού Ερμού 35, οι σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους. Το εστιατόριο θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους του σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων.

Την κορδέλα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριος Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα, τη Σύμβουλο Διοίκησης του Ομίλου, κα Νίκη Καρανταλή, τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Όλγα Κριτσιμά και το Γενικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστο Κιούση.

Ο κ. Καρανταλής απευθύνθηκε στο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό Γαστρονομίας και Τουρισμού, ευχαριστώντας τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα. «Αυτό το εστιατόριο είναι ένα δώρο για εσάς και τους σπουδαστές, για να μαγειρεύετε και να προσφέρετε στους καλεσμένους τις υπέροχες συνταγές σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζέρβας, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που αποτελεί επένδυση για τη Θεσσαλονίκη: «Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει στη γαστρονομία και τί καλύτερο από το να προσφέρουμε στον κόσμο καλό φαγητό, το οποίο επιμελούνται νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση – πρόκληση να μαγειρέψει και ίδιος στο πλαίσιο μελλοντικής εκδήλωσης.

Κλείνοντας, ο κ. Χρήστος Κιούσης, αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του νέου εστιατορίου, τονίζοντας: «Θέλουμε να δώσουμε τη χαρά σε πολύ κόσμο να δει τη δουλειά των εκπαιδευτών και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καθώς είμαστε η πιο πετυχημένη σχολή στον τομέα Γαστρονομίας και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό».

Στην τελετή παραβρέθηκε, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19, περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων, ανθρώπων των media, δημοσιογράφων και food bloggers, καθώς και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές, στη πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.

 

Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ

Την κορδέλα έκοψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιάννη Καρανταλής, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα.

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες των σπουδαστών μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησαν από νωρίς.

Η κορυφαία εκπαιδευτική ομάδα του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φωτογραφίζεται έξω από το χώρο του εστιατορίου.

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εντυπωσίασαν με τον άψογο επαγγελματισμό τους.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιάννης Καρανταλής, και η Σύμβουλος Διοίκησης, κα. Νίκη Καρανταλή, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα

Οι διακεκριμένοι chef και μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριοι Απόστολος Αλτάνης και Μανώλης Παπουτσάκης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νος Ζέρβας φωτογραφίζεται με τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κ. Χρήστος Κιούσης, Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κα Όλγα Κριτσιμά, Γενική Δ/ντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Κ. Γιάννης Καρανταλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κ. Γιάννης Καρανταλής απολαμβάνει τις εξαιρετικές δημιουργίες των σπουδαστών του τομέα Γαστρονομίας, πλαισιωμένος από την ομάδα εκπαιδευτών.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας συνομιλεί με τον βραβευμένο bartender και εκπαιδευτή του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιώργο Φλώρο.

Μέλη του διοικητικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κα Ευαγγελία Σαμάνη, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, κα Όλγα Παπαδοπούλου, Υποδιευθύντρια ΙΕΚ & Κ.Δ.Β.Μ2 ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, κα Αναστασία Ρίζου, Δ/ντρια Σχολής Γαστρονομίας & Τουρισμού, κα Ντόλη Ζερβού, Δ/ντρια Σχολής Μόδας & Ομορφιάς, κα. Όλγα Κριτσιμά, Γενική Δ/ντρια Ομίλου, κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης και κα Σοφία Γεωργακάκη, Υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας.

Η διασκέδαση και οι selfie δεν έλειψαν από τη βραδιά!

H κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης και η κα Αναστασία Ρίζου, Διευθύντρια Σχολής Γαστρονομίας & Τουρισμού φωτογραφίζονται με τον πολυβραβευμένο chef και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Απόστολο Αλτάνη.
 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω