Έξι διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 5.6.2020 | 08:48 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έξι διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, στις 15:00 μέλη του σωματείου παραγωγών λαϊκών αγορών ξεκινώντας από την Καμάρα, θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς το ΥΜΑΘ, με αίτημα την πλήρη λειτουργία τους.

Στις 18:00 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, θα συγκεντρωθούν μέλη περιβαλλοντικών συλλόγων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και θα πραγματοποιήσουν ποδηλατοπορεία περνώντας από το δημαρχείο αλλά και το ΥΜΑΘ.

Στις 18:30 περιβαλλοντικά σωματεία και σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Κορδελιού για την ατμοσφαιρική ρύπανση και την δυσοσμία.

Αργότερα, στις 19:00 το απόγευμα μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.

Την ίδια ώρα στην Καμάρα, θα συγκεντρωθούν αντιεξουσιαστές ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εξεγερμένους λαούς των αμερικανικών πόλεων. Θα ακολουθήσει πορεία.

Τέλος στις 19:30 στη κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω