Διαμαρτυρία κατοίκων Θεσσαλονίκης στο ΡΘ: Έπρεπε να δοθεί με φειδώ ο κοινόχρηστος χώρος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 4.6.2020 | 10:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Διαμαρτυρία κατοίκων Θεσσαλονίκης στο ΡΘ: Έπρεπε να δοθεί με φειδώ ο κοινόχρηστος χώρος

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης για την επιπλέον κατάληψη δημοσίου χώρου από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά το πλήγμα που έχουν υποστεί από την κρίση του κορωνοϊού.

«Από τις αρχές Μαΐου το πρόβλημα είναι πλέον η ασφάλεια των πολιτών και η σωματική τους προτεραιότητα. Όλοι θέλουμε να πιούμε τον καφέ μας αλλά να μπορεί να περπατήσει και κάποιος», τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, Άκης Λαζάρου.

«Μην αποκλειστεί πολυκατοικία, μην απαξιωθούν οι περιουσίες των ανθρώπων. Η τιμή πέφτει και λόγω του θορύβου που υπάρχει. Μέχρι τις 4 το πρωί η μουσική είναι πάνω από το επιτρεπόμενο όριο σε διάφορα σημεία», πρόσθεσε.

«Είναι ζημιά που έγινε όντως επί δημαρχίας Μπουτάρη και “ξεχείλωσε” το πράγμα. Αλλά πέρασε ένας χρόνος τι έχει γίνει; Έκαναν κάτι; Άμα θέλουν μαζεύεται. Έπρεπε να δοθεί με φειδώ ο κοινόχρηστος χώρος. Αν δεν ήταν και η δημοτική αστυνομία θα είχαμε καταστραφεί αλλά τι να πρωτοπρολάβει», σημειώνει.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω