ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται (VIDEO)

ΚΟΣΜΟΣ 3.6.2020 | 11:34 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Το Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’ δίπλα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής επισκέφθηκαν χθες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ.

Ωστόσο μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στις κάμερες καθώς φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να κάνει νεύμα στην Μελάνια προκειμένου να χαμογελάσει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε κάποια στιγμή και κάτι είπε στη Μελάνια, προτού χαμογελάσει για τους φωτογράφους, που κατέγραφαν την επίσκεψή τους. Έπειτα φάνηκε να παρατηρεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν χαμογελούσε και της έκανε παρατήρηση προτού η Πρώτη Κυρία αναγκαστεί να κάνει ένα βεβιασμένο χαμόγελο και να αποχωρήσει με τον σύζυγό της.

Η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιερό εξόργισε τους αξιωματούχους της εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Γουίλτον Γκρέγκορι καταδίκασε την επίσκεψη σε δήλωσή του που κυκλοφόρησε την Τρίτη το πρωί. «Θεωρώ απογοητευτικό και αξιολύπητο που κάθε καθολική εγκατάσταση θα επέτρεπε στον εαυτό της να χρησιμοποιηθεί κατάφωρα και να χειραγωγηθεί κατά τρόπο που παραβιάζει τις θρησκευτικές μας αρχές, οι οποίες μας καλούν να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, ακόμη και εκείνων με τους οποίους ενδέχεται να διαφωνούμε» είπε.

 

Δείτε το βίντεο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω