«Η Ώρα της Πτώσης»: Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς μυστηρίου στην ΕΡΤ1

Media 2.6.2020 | 23:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Η Ώρα της Πτώσης»: Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς μυστηρίου στην ΕΡΤ1

THESSNEWS-DESK

Το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Η Ώρα της  Πτώσης» (The Fall), συμπαραγωγής Αγγλίας-Ιρλανδίας 2014 με πρωταγωνίστρια την Γκίλιαν Άντερσον, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1,  την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στις 00:15.

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου. Το κυνηγητό της Γκίμπσον με τον Σπέκτορ συνεχίζεται και μια περίεργη χημεία αναπτύσσεται μεταξύ τους. Σημαντικά στοιχεία από το παρελθόν του Σπέκτορ έρχονται στο φως και οι αντιδράσεις του βάζουν σε κίνδυνο την έρευνα... Όσο περισσότερο πλησιάζει η Γκίμπσον τόσο ο Σπέκτορ διεισδύει στον προσωπικό της κόσμο, προκαλώντας την. Ο κλοιός σφίγγει πλέον γύρω του, κάνοντάς τον ακόμα πιο επικίνδυνο…

Σενάριο: Άλαν Κίμπιτ

Σκηνοθεσία: Γιάκομπ Βερμπούγκεν

Πρωταγωνιστούν: Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζον Λιντς, Σιμόν Ντελάνι, Λάουρα Ντόνελι, Στιούαρτ Γκράχαμ, Μάικλ ΜακΕλιάτον, Μπρόνα Γουό, Ίαν ΜακΕλχίνεϊ.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, στις 00:15

(Β΄Κύκλος) - Eπεισόδιο 3ο. Η Γκίμπσον δίνει εντολή στενής παρακολούθησης του σπιτιού και της οικογένειας του Σπέκτορ με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τον εντοπίσει. Η αστυνομία αναζητεί εναγωνίως τη Ρόουζ Σταγκ και η σχέση του Σπέκτορ με την Γκίμπσον θυμίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Σπέκτορ καταφέρνει να τρυπώσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει η Γκίμπσον, την προκαλεί και το απολαμβάνει.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στις 00:15

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 4ο. Η Γκίμπσον ενημερώνει τον Μπερνς ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ξενοδοχείο της πρέπει να τους παρακολουθούσε ο Πολ Σπέκτορ μέσα από το δωμάτιό της. Η αγωνία της κλιμακώνεται, όταν την ενημερώνουν ότι επισκέφθηκε στο νοσοκομείο το μοναδικό από τα θύματά του που έχει επιβιώσει.

Η Γκίμπσον εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και θέτει υπό παρακολούθηση τον Σπέκτορ. Όταν ανακαλύπτεται ένα πτώμα, που μοιάζει με εκείνο της Ρόουζ Σταγκ, η Γκίμπσον καλείται να αντιμετωπίσει έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω