«Ζωντανεύουμε το ΑΠΘ»: Συνεχίζονται οι δράσεις από φοιτητικούς συλλόγους

THESSCITY 1.6.2020 | 14:47 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Ζωντανεύουμε το ΑΠΘ»: Συνεχίζονται οι δράσεις από φοιτητικούς συλλόγους

THESSNEWS-DESK

Συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η καμπάνια των φοιτητικών συλλόγων Βιολογικού, Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ψυχολογικού, ΠΤΔΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών και ΣΟΦΕΘ Βιολογικού, Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ψυχολογικού, ΠΤΔΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών και ΣΟΦΕΘ «Ζωντανεύουμε το ΑΠΘ».

Την Πέμπτη 4/6 θα ξεκινήσει από τις 11:00 το τουρνουά σκάκι στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου και η θεματική μέρα ζωγραφικής σε κάθε σχολή. Παράλληλα θα λειτουργεί ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Την ίδια μέρα στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου θα παρουσιάζονται διεκδικητικά πλαίσια από εκλεγμένους στα ΔΣ των συλλόγων του ΑΠΘ.
Την Παρασκευή 5/6 θα συνεχιστεί το τουρνουά σκάκι και η ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του θερινού σινεμά την ίδια μέρα στις 20:00 στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου.

Την Τρίτη 2/6 στις 12:00 στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου θα γίνει συνάντηση φοιτητών και κινηματογραφικών ομάδων μπροστά στην έναρξη του θερινού σινεμά την Παρασκευή 5/6.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω