Οι κουτσουλιές καταστρέφουν την βαφή του Ι.Χ.

AUTO-MOTO 31.5.2020 | 09:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οι κουτσουλιές καταστρέφουν την βαφή του Ι.Χ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Στην Ελλάδα, οι οδηγοί αρέσκονται να κυκλοφορούν στον δρόμο με καθαρά και καλογυαλισμένα ι.χ. τους, όπου συχνά πυκνά προκαλούν τα βλέμματα όλων  καθώς λάμπουν στο πέρασμά τους.

Ωστόσο η διάθεση του οδηγού ανατρέπετε όταν μια  κουτσουλιά από πουλί πέφτει πάνω στο χρώμα με συνέπειες όπου κάποιες φορές μπορεί να είναι σοβαρές. Το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό κατά την διάρκεια της καραντίνας, όπου τα περισσότερα αυτοκίνητα έμειναν σε ακινησία για μεγάλο διάστημα και χωρίς περιποίηση. Βέβαια το συχνό πλύσιμο βοηθά πολύ στην απομάκρυνση των «ανεπιθύμητων επισκεπτών», όμως τι συμβαίνει όταν περάσουν 2-3 ημέρες και οι απειλές δεν έχουν απομακρυνθεί; 

Η ενέργεια που επιβάλλεται να γίνει άμεσα δεν είναι άλλη από την απομάκρυνση των ουσιών της κουτσουλιάς, χρησιμοποιώντας μια λεκάνη με χλιαρό νερό, ένα σφουγγάρι, σαμπουάν αυτοκινήτου, καθαρίζοντας επιμελώς τα επίμαχα σημεία του αμαξώματος πριν εκτεθεί στην υπεριώδη ακτινοβολία!

Το κέρωμα των βαμμένων επιφανειών του αυτοκινήτου, αυξάνει την αντοχή των μεταλλικών χρωμάτων, τα βοηθά να διατηρήσουν την λάμψη τους και να παραμείνουν προστατευμένα τόσο από τον καυτό Ελληνικό Ήλιο, όσο και από τις καταδρομικές επιθέσεις των πουλιών οι οποίες διαβρώνουν τις βαφές.

Το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα μας, είναι οι χειρότεροι εχθροί για το χρώμα  του αυτοκινήτου μας, καθώς η βαφή μαλακώνει και διαστέλλεται όταν βρίσκεται σε πολύωρη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Για να αντέξει ένα αυτοκίνητο, και  όχι μόνο σε αυτού του είδους την δοκιμασία, αλλά και σε μικροχτυπήματα, υπάρχει μία ξεχωριστή διαδικασία περιποίησης η οποία μια νανο κεραμική προστασία χρώματος η οποία αν απλωθεί από πεπειραμένο τεχνίτη, διαρκεί μέχρι και 2 χρόνια! Βέβαια συν της άλλης αξίζει να σημειωθεί πως η συνολική εικόνα εμφάνισης του αυτοκινήτου σας θα επανέλθει σε επίπεδα καινούργιου, καθώς θα έχει αποκτήσει απίστευτα υψηλή στιλπνότητα, απίστευτες υδροφοβικές ιδιότητες, αντίσταση στην ακτινοβολία, και τις χημικές αντιδράσεις. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η σκόνη και οι ρίποι δεν κολλούν πάνω στο χρώμα και απομακρύνονται εύκολα με την βοήθεια ενός απλού πλυσίματος!

Βλέπετε αγαπητοί μου φίλοι, πως πέρα από την μηχανική υποστήριξη που χρειάζεται να δώσετε στο ι.χ. σας, επιβάλλεται να του προσθέσετε και μία ξεχωριστή φροντίδα η οποία θα του χαρίσει αρκετή προστιθέμενη αξία, που θα χαροποιεί όχι μόνον εσάς αλλά και το αυτοκίνητό σας!

Επιλέξτε την κατάλληλη επιχείρηση που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σωστά γιατί η όλη διαδικασία εκτελείται από αυστηρά εκπαιδευμένους τεχνίτες που γνωρίζουν άριστα την δουλειά τους.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω