ΝΔ για απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του Δ. Σταμάτη: Τα στελέχη της ΝΔ δεν τρομοκρατούνται

THESSCITY 29.5.2020 | 10:57 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΝΔ για απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του Δ. Σταμάτη: Τα στελέχη της ΝΔ δεν τρομοκρατούνται

THESSNEWS-DESK

«Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη της ΝΔ δεν τρομοκρατούνται. Η προσπάθεια για την πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας συνεχίζεται» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αναφερόμενη στην απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του πρώην βουλευτή και υπουργού Δημήτρη Σταμάτη στην Θεσσαλονίκη.

«Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης βρέθηκε στο στόχαστρο τρομοκρατικής επίθεσης με απόπειρα τοποθέτησης βόμβας στο σπίτι του, η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας.

Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη της ΝΔ δεν τρομοκρατούνται. Η προσπάθεια για την πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας συνεχίζεται. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται.

 

Το ιστορικό 

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο 28χρονος εντοπίστηκε να κινείται με ποδήλατο στην Καλαμαριά και να παρατηρεί επιμόνως πολυκατοικία της περιοχής, στην οποία μετά από λίγο ο 27χρονος εναπόθεσε στο έδαφος, από σακίδιο πλάτης που έφερε, δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς -εμπρηστικούς μηχανισμούς, τους οποίους επιχείρησε να ενεργοποιήσει με τη χρήση φλόγας.

Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας κινήθηκαν άμεσα και τον ακινητοποίησαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Λίγο αργότερα εντοπίσθηκε στο κέντρο της πόλης ο 28χρονος να επιβαίνει στο ίδιο ποδήλατο και συνελήφθη.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω