Μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 29.5.2020 | 08:23 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά στις 09.30, έξω από το Mediterranean Cosmos και έξω από το One Salonica, θα συγκεντρωθούν μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας- Θράκης και θα διαμαρτυρηθούν για προβλήματα του κλάδου τους. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία με πούλμαν.

Αργότερα, στις 13:00 μετά το μεσημέρι, στο Άγαλμα Βενιζέλου ΕΛΜΕ και σύλλογοι εκπαιδευτικών θα διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα της Παιδείας και πιθανόν να κάνουν και πορεία.

Στις 16:00 στην Πλατεία Λευκού Πύργου, θα συγκεντρωθούν μέλη της πρωτοβουλίας φεμινιστικών ομάδων και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης σε 19χρονη με την ευκαιρία της εκδίκασης υπόθεσης βιασμού της στη Ρόδο.

Στις 19:00 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή των Δικαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Επίσης στις 19:00 στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους αντιεξουσιαστές προγραμματίζουν μικροφωνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Τέλος στις 22:00 έξω από το Διοικητήριο (ΥΜΑΘ) επί της Αγ. Δημητρίου εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και διαμαρτυρία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω