Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης - Αναλυτικά τα σημεία

THESSCITY 29.5.2020 | 07:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης - Αναλυτικά τα σημεία

THESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου Θέρμης, πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως και σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Πιο αναλυτικά, γίνονται εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου της Θέρμης, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοοφορίας).

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

 

Συνεχίζονται παράλληλα και οι εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης- Πανοράματος-Στροφής προς Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Πιο αναλυτικά, συνεχίζονται εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος για λόγους οδικής ασφάλειας και ορατότητας στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες γίνονται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 07:00 το πρωί.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω