Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» την γυναίκα με τα μαύρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 23.5.2020 | 17:52 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» την γυναίκα με τα μαύρα

THESSNEWS-DESK

Αποκαλύψεις για τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι, έκανε η 34χρονη Ιωάννα στον δικηγόρο της «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ το θύμα του αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της. Της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, όπως τόνισε η γυναίκα με τα μαύρα φάνηκε να κινήθηκε σαν να ήξερε το χώρο.

Η Ιωάννα έδωσε βάρος στο γεγονός ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, για ό,τι στοιχείο σκέφτεται ώστε να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στην δράστη.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω