Ελληνική Λύση για Έβρο: Για ποιο λόγο έγινε διάβημα, εάν η είδηση δεν ισχύει;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 23.5.2020 | 16:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ελληνική Λύση για Έβρο: Για ποιο λόγο έγινε διάβημα, εάν η είδηση δεν ισχύει;

THESSNEWS-DESK

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση μετά την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ ότι η κατάληψη ελληνικής έκτασης στην περιοχή Μελισσοκομείο από τους Τούρκους αποτελεί fake news.

«Αναφορικά με το δελτίου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών και τις δηλώσεις του κου Δένδια ότι η κατάληψη ελληνικής έκτασης στην περιοχή Μελισσοκομείο από τους Τούρκους αποτελεί fake news, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ερωτά: Για ποιο λόγο έγινε διάβημα, εάν η είδηση δεν ισχύει; Για το κτήμα Νάσιουτζικ ή το κτήμα Καραγκιόζη στην Επανομή;», διερωτάται η Ελληνική Λύση.

«Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο απ’ ό,τι φαίνεται στη Νέα Δημοκρατία, κι έκαναν .. “fakenews’’ διάβημα για ένα ανύπαρκτο θέμα!

Από την άλλη, βέβαια, παραμένει η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών στην ΕΡΤ , σύμφωνα με την οποία «για μερικά μέτρα δε θα δημιουργήσω ένταση με την Τουρκία».   Ποιά τετραγωνικά δεν μας λέει όμως! Μήπως είναι του σπιτιού του;

Υ.Γ.: Τελικά θα μας πει ο κύριος Δένδιας εάν η Ελλάδα ψήφισε ως Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Τούρκο κύριο Βολκάν Μποζκίρ- ο οποίος και έκανε το Τουρκολιβυκό σύμφωνο, ως Πρόεδρος της Επιτροπής στην Τουρκία.......Ναι ή όχι;», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω