Τί απάντησε η Μαρία Σολωμού για τη Θεία Κοινωνία (video)

PEOPLE 19.5.2020 | 18:57 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τί απάντησε η Μαρία Σολωμού για τη Θεία Κοινωνία (video)

THESSNEWS-DESK

Αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της Μαρία Σολωμού για τη Θεία Κοινωνία

«Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της Πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τρίτης, καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείται, η Μαρία Σολωμού απάντησε για όλα:

«Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης γιατί δεν τα παρακολουθώ. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική

Το πώς εγώ διαχειρίζομαι και τι πιστεύω εγώ και το μέγεθος ή οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπορείς να το επιβάλεις. Η πίστη όπως και ο φόβος βασίζονται στο συναίσθημα κι εκεί δεν μπαίνει λογική. Δεν μπορώ να στο εκλογικεύσω, καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου και όποιος νομίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα έθιμο που το κάνουμε το Πάσχα, να μην κοινωνήσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω