Έρχεται το Virtual Run

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 19.5.2020 | 23:41 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έρχεται το Virtual Run

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Το Athletics Magazine πρωτοπορεί και πάλι με έναν αγώνα έκπληξη!

Η απελευθέρωση όλων μας από την καραντίνα, αποτελεί ίσως ένα από τα  σημαντικότερα μηνύματα των τελευταίων ημερών. Για τους δρομείς όμως, δηλαδή εκείνους οι οποίοι σε καθημερινή βάση προπονούνται και προσπαθούν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα για επερχόμενους αγώνες έρχεται το Virtual Run από Athletics-magazine.gr .

Το σύγχρονο περιοδικό του δρομικού κινήματος Athletics-magazine.gr διοργανώνει από την Πέμπτη 21 Μαΐου ένα virtual run με ορίζοντα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου, με στόχο για όποιον συμμετέχει να κάνει όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορεί. Η συμμετοχή και η εγγραφή στην εφαρμογή SEAMX μέσω της οποίας θα διεξαχθεί το virtual run είναι δωρεάν.

Οι πρώτοι 5 που σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ξεπεράσουν τα 100 χιλιόμετρα θα κερδίσουν ένα Ημερολόγιο Τρέχοντας το 2020 με το Athletics-magazine από τις Εκδόσεις Sportbook.

Άλλα 5 ημερολόγια θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων στον αγώνα.Κάνετε την εγγραφή σας στο παρακάτω link . Όποιος ολοκληρώσει τα 100 χλμ., θα στέλνει τα συνολικά χιλιόμετρα που έκανε  με ένα συνολικό e-mail στη διεύθυνση εγγραφής για επιβεβαίωση μαζί με τα screenshot ή φωτογραφίες των προπονήσεων μέσω του ρολογιού του ή της  δρομικής εφαρμογής που χρησιμοποιεί. 

Κύριος στόχος της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή και να δώσουμε σε όλους μία αίσθηση ότι η ζωή κινείται μπροστά, συνεχίζουμε με ασφάλεια και έχουμε τον αθλητισμό και το τρέξιμο στην καθημερινότητα μας.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω