Κυριζίδης-Κοσμοπούλου κατά Μπουτάρη για τις υβριστικές αναφορές σε Ζέρβα

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.5.2020 | 22:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κυριζίδης-Κοσμοπούλου κατά Μπουτάρη για τις υβριστικές αναφορές σε Ζέρβα

THESSNEWS-DESK

Στελέχη της διοίκησης Ζέρβα απαντούν στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τις δηλώσεις του στον Σταύρο Θεοδωράκη κατά του νυν δημάρχου.

«Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης για να επανέλθει στη δημοσιότητα είναι κατανοητές. Καλό θα ήταν σε αυτές να μην επιστρατεύει υβριστικούς χαρακτηρισμούς - δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, ούτε το αξίωμα που υπηρέτησε. Η Θεσσαλονίκη υπάρχει και μετά από αυτόν. Εμείς κοιτάμε μπροστά και μακριά, όχι στο παρελθόν.
Με τον Κ. Ζέρβα και την παρούσα Διοίκηση έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τις λύσεις των προβλημάτων της πόλης, πολλά από τα οποία μας κληροδότησε ο ίδιος. Όχι με ιδιοτροπίες και περσόνες» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μάκης Κυριζίδης.

«Με υβριστικά λόγια και αθυροστομία καταφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εναντίον του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα μιλώντας στο podcast «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.
Κάθε κριτική είναι θεμιτή και η πικρία ενδεχομένως αναμενόμενη. Αλλά αυτού του είδους οι ύβρεις δεν τιμούν το θεσμό. Ένας άνθρωπος που διετέλεσε Δήμαρχος προσφωνείται έτσι μέχρι το τέλος της ζωής του. Και αυτό πρέπει να το τιμά. Ο Γιάννης Μπουτάρης με αυτά τα λόγια δεν τιμά ούτε το θεσμό, ούτε τον εαυτό του. Κι είναι κρίμα. Γιατί οι πολίτες τον τίμησαν δύο φορές με την ψήφο τους…» ανέφερε από τη μεριά της η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ Ιωάννα Κοσμοπούλου.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω