Επικίνδυνος οδηγός σκορπά τον τρόμο σε ποδηλάτες! (video)

AUTO-MOTO 16.5.2020 | 09:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επικίνδυνος οδηγός σκορπά τον τρόμο σε ποδηλάτες! (video)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Το τελευταίο διάστημα ο κορωνοιός έσπρωξε αρκετό κόσμο στην άθληση και ειδικότερα στην ποδηλασία. Και πάνω που λέγαμε ότι μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα με ποδηλάτες αθλητές, έρχεται ένα περίεργο περιστατικό να ταράξει τα ήρεμα νερά, καθώς  video εμφανίζει λεωφορείο των αστικών μέσων Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα του ΚΤΕΛ, να θέλει να θέσει εκτός δρόμου τους ποδηλάτες, με τρόπο άκομψο και τελείως ανορθόδοξο.

Ταράχτηκα!! Το εν λόγο περιστατικό θυμίζει σκηνή βγαλμένη από ταινία θρίλερ, ευτυχώς που οι αθλητές της ποδηλασίας αντιμετώπισαν το συμβάν με ψυχραιμία και χάρις τις αστραπιαίες κινήσεις τους απέτρεψαν την πλαγιοκόπηση χωρίς απώλειες! Το σκηνικό συνέβηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στην περιοχή «Πράσινα φανάρια» του Αεροδρομίου, στις 15.15, και αποτελεί ένα από τα χειρότερα παραδείγματα προς αποφυγήν. Ειδικά από επαγγελματίες οδηγούς των ΜΜΜ, οι οποίοι καταπονούνται καθημερινά εξαιτίας των πολλών χιλιομέτρων που διανύουν τόσο εντός όσο και εκτός πόλεων, και απαιτείται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, και να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό, τηρώντας βέβαια πρωτίστως τον ΚΟΚ.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που λαμβάνει χώρα, αλλά έρχεται να επισημάνει ότι δυστυχώς ακόμη οι επαγγελματίες οδηγοί δεν διαθέτουν το επίπεδο της κοινωνικής κατανόησης που επιβάλλεται να επιδεικνύουν κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Βέβαια εκτός από αυτό το περιστατικό υπάρχουν και αρκετά παρόμοια τα οποία (συμπεριλαμβανομένων των παράνομων σταθμεύσεων στους ελάχιστους ποδηλατόδρομους) δίνουν την εντύπωση ότι η οδηγική παιδεία θέλει πολύ δουλειά ακόμη.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω