Γ. Μπουτάρης: Είχα μια πνευμονία που μου γ@@@σε τα πρέκια - Ο Ζέρβας με μισεί! (audio)

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.5.2020 | 15:37 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γ. Μπουτάρης: Είχα μια πνευμονία που μου γ@@@σε τα πρέκια - Ο Ζέρβας με μισεί! (audio)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Στεναχωριέται που ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ακυρώνει ό,τι είχε ξεκινήσει και θεωρεί ότι τον μισεί, έχει κόμπλεξ απέναντί του επειδή τον υποτίμησε. Γουστάρει πολύ τον Μητσοτάκη γιατί ήταν έτοιμος, αν και δεν το περίμενε. Εκτιμάει όμως και τον Τσίπρα «κι ας είναι killer», γιατί ξέρει τι θέλει. Μιλάει για το κρασί, τον αλκοολισμό, τις γυναίκες και νιώθει πάντα «σαν το μουλάρι που περπατάει στην άκρη του γκρεμού και σπανίως πέφτει». O Γιάννης Μπουτάρης μιλά στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές».

 

Όπως αποκάλυψε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε μια πνευμονία που όπως, με τον γνωστό αθυρόστομο τρόπο του λέει, του «γα@@@σε τα πρέκια». «Μου προέκυψε την Καθαρά Δευτέρα. Με πυρετούς, με αντιβιώσεις με, με, με, τι να σου πω. Πήγα σήμερα έκανα εξετάσεις πάλι στο νοσοκομείο. Είμαι καλά. Απλώς η αδυναμία και η ατονία που έχω, καιρό θα κάνει να περάσει».

Ο Γιάννης Μπουτάρης πέρασε την καραντίνα του κορωνοϊού στο σπίτι άρρωστος. Βλέποντας δύο ταινίες την μέρα και με πολύ διάβασμα για την ιστορία της ελληνικής επανάστασης του 1821.

 

«Αυτός ο μ@@@ας ο Ζέρβας... Με μισεί»

«Ανέπνευσα» λέει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την ζωή του εκτός δημαρχιακού μεγάρου. Όμως, όπως δηλώνει, τον τρώει λίγο λίγο. «Με τρώει πιο πολύ μια στεναχώρια, αυτός ο μ@@@ας ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγ. Σοφίας, την Πλ. Ελευθερίας, κάτι πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει. Τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί. Ακριβώς όπως το λες. Κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος» ανέφερε.

«Χαρακτήρισε την αύξηση του τουρισμού και την πολιτική που είχαμε για τον τουρισμό ευκαιριακά και περιστασιακά. Κατήργησε την διεύθυνση του Τουρισμού που είχα φτιάξει εγώ, που είχαν βγει στελέχη μέσα από τον δήμο» πρόσθεσε. 

Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δεν βαριέσαι. Στο τέλος φαίνεται ο λογαριασμός. Σκέφτομαι ότι τώρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις εκλογές, να γράψω ένα κείμενο και να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις . Γιατί δεν κάνεις αυτό, γιατί δεν κάνεις εκείνο; Μετά λέω, τι θες κι ανακατεύεσαι; Αστο, γ@@μησε το...».

 

Ακούστε την συνέντευξη Μπουτάρη στον Στ. Θεοδωράκη που αναμεταδόθηκε από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω