Η Άσπα Τσίνα «καρφώνει» Βανδή και Κάβουρα (video)

PEOPLE 12.5.2020 | 20:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Άσπα Τσίνα «καρφώνει» Βανδή και Κάβουρα (video)

THESSNEWS-DESK

H Άσπα Τσίνα απάντησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για την  την έντονη στιχομυθία που είχε με την Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο J2US -με αφορμή το τραγούδι του Φοίβου που ερμήνευσε.

“Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικά. Το θέμα είναι να περνάμε ωραία και να πάμε παρακάτω.

Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής”, λέει με νόημα η Άσπα Τσίνα.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω