Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η καραντίνα η πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους!

PEOPLE 12.5.2020 | 10:43 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η καραντίνα η πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους!

THESSNEWS-DESK

Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκαν και στην περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κόρη τους.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η Βασιλική Μιλλούση από τη μεριά της είπε πως «το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

«Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο» πρόσθεσε, ο Λευτέρης Πετρούνιας για την αγαπημένη του.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω