Εκτός Star και GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος την αντικαθιστά (video)

PEOPLE 11.5.2020 | 16:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εκτός Star και GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος την αντικαθιστά (video)

THESSNEWS-DESK

Αλλαγές στο ριάλιτι μόδας του STAR, Greece’s Next Top Model. Ποιος αποχωρεί από την κριτική επιτροπή και ποιος τον αντικαθιστά.

 Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη σχέση της με το Star και αν πρόκειται να την ξαναδούμε σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του GNTM.

Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model, κάτι που επιβεβαιώνει η ίδια έμμεσα με μια αλλαγή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο, ενώ ανέφερε μέχρι πρότινος στις πληροφορίες του προφίλ της πως είναι κριτής του GNTM, πλέον το έχει αφαιρέσει.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο του GNTM και γίνονται κουβέντες για το ποια θα πάρει τη θέση της. Ένα πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα είναι η Δούκισα Νομικού γιατί θέλουν από το Star να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, υπάρχει και μία πλευρά που λέει να επενδύσουν σε καινούριο όνομα. Σε αυτή την περίπτωση παίζει δυνατά η Ροζάνα Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω