Αυτό το λάθος κάνουμε όλες στα μαλλιά μας

THESSLIFE 18.9.2020 | 20:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αυτό το λάθος κάνουμε όλες στα μαλλιά μας

THESSNEWS-DESK

Όταν μιλάμε για λάθη στην ομορφιά κάποια πράγματα εννοούνται και κάποια όχι. Εννοείται για παράδειγμα, πως πρέπει να πλένεις τα πινέλα σου και πως είναι λάθος να μην το κάνεις.


Εννοείται πως δεν πρέπει να πειράζεις τα σπυράκια σου, πως δεν πρέπει να μοιράζεσαι τα μολύβια σου… πως δεν πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά σου βρεγμένα με βούρτσα… απόρησες για το τι διάβασες, σωστά; Ναι, είναι μεγάλο λάθος το χτένισμα στα βρεγμένα μαλλιά με βούρτσα και θα σου εξηγήσουμε.

Αρχικά θα παραδεχτούμε πως το κάνουμε συνέχεια και πως πραγματικά πιστεύουμε πως αν χτενιστούμε με στεγνά μαλλιά θα μείνουν τα μισά επάνω στην βούρτσα. Μάθαμε όμως πως αυτό το χτένισμα, το βρεγμένο, με την βούρτσα είναι πολύ πολύ κακό. Σύμφωνα με το faysbook.gr H τρίχα βλέπεις, είναι στην πιο ευαίσθητη φάση της όταν είναι βρεγμένη και τα μαλλιά σπάνε πολύ πιο εύκολα από ότι όταν είναι στεγνή. Πρόσεχε όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά σου βρεγμένα.

Μερικές γυναίκες (βλ. σγουρομάλλες) μπορούν να τα χτενίσουν μόνο όταν είναι βρεγμένα. Το μεγάλο λάθος είναι η χρήση της βούρτσας! Πρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε χτένα, είτε έχουμε σγουρά μαλλιά είτε όχι και είναι κάτι που σκοπεύουμε να κάνουμε στο εξής. Εσύ όμως, είσαι ένοχη για αυτό το λάθος;

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω