Σιγή ιχθύος από Αρβανίτη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 31.12.2016 | 12:04 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σιγή ιχθύος από Αρβανίτη

Αν ο σύγχρονος Άρης μπορεί να καυχιέται για κάποιον, σε σχέση με τους παράγοντες που βρέθηκαν στον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Αρβανίτη.

Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είναι, βάση του έργου που έχει να παρουσιάσει, ο πιο πετυχημένος παράγοντας της σύγχρονης ιστορίας του Άρη. Ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τους συνεργάτες του, ανέλαβαν και πέτυχαν την σωτηρία της ΚΑΕ με την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ο άνθρωπος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό με την ΦΙΜΠΑ και την απαγόρευση μεταγραφών, βγάζοντας τον Άρη από το τούνελ της αγωνιστικής αναξιοπιστίας. Ο άνθρωπος που προετοίμασε το έδαφος ώστε – με την πρωτοβουλία του Σπύρου Χριστοφορίδη – να βρεθεί για την ΚΑΕ ένα αξιόπιστος επενδυτής σαν τον Νίκο Λάσκαρη.

 

Από χθες, ο Λευτέρης Αρβανίτης βρίσκεται στο μάτι του «κιτρινόμαυρου» ειδησεογραφικού κυκλώνα.

Η φημολογία που κυκλοφόρησε και τον θέλει να παραιτείται από την ΚΑΕ Άρης για να αναλάβει κομβικό πόστο στην ΠΑΕ, τον έκανε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Από την στιγμή που η φήμη είδε το φως της δημοσιότητας, ο Αρβανίτης έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που ρωτούσαν να μάθουν αν αληθεύει. Προτρέποντάς τον μάλιστα, να εμπλακεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να βοηθήσει στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση.

Μέσα σε όλους όσους επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, ήταν φυσικά και η Arena Press. Ο κ. Αρβανίτης μας αρνήθηκε ευγενικά κάποια δήλωση ή τοποθέτηση, ενώ παράλληλα δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την φημολογία που τον θέλει να παραιτείται από την ΚΑΕ για να μεταπηδήσει στην ΠΑΕ. Ωστόσο, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, ο Αρβανίτης ξεκαθάρισε ότι παραμένει ένας σταθερός στρατιώτης του Άρη και υπογράμμισε ότι όπου και αν χρειαζόταν ο Σύλλογος την βοήθειά του, εκείνος θα ήταν «παρών» χωρίς να τον ενδιαφέρουν παραγοντικοί τίτλοι και καρέκλες.

 

Δύο σημαντικά δεδομένα προκύπτουν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πάντως, υπάρχουν δυο σημαντικά δεδομένα που ενισχύουν την φημολογία που αναπτύχθηκε. Το πρώτο είναι η πολύ καλή σχέση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Λευτέρη Αρβανίτη, με τον οποίο τα λένε συχνά – πυκνά στις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης, στα εντός έδρας παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την οικογένεια Λάσκαρη και το ότι, παρά τις καλές της σχέσεις με τον Αρβανίτη, δεν θα ήταν αρνητική με μια πιθανή παραίτησή του από την ΚΑΕ, καθώς ούτως ή άλλως δεν έχει ουσιαστικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων για τα μεγάλα θέματα της ομάδας.

 

Περισσότερα στο ARENA FM

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω