Νέο σποτ για τον κορωνοϊό: Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές (VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 9.4.2020 | 13:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέο σποτ για τον κορωνοϊό: Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Νέα ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19.

To νέο τηλεοπτικό σποτ, αναδεικνύει την προσφορά όλων όσοι εργάζονται με περισσή αυταπάρνηση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά και να φροντίζουν για την προστασία εκείνων που μένουν στο σπίτι - που και αυτοί με την σειρά τους επιδεικνύουν επιμονή και υπομονή.

To σποτ ανάρτησε στο facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «στην πατρίδα μας, εμείς οι Έλληνες με τη στάση μας, γινόμαστε παράδειγμα για όλο τον κόσμο, σε μια συγκυρία που δυστυχώς παραδοσιακές δυνάμεις του πλανήτη έδειξαν ανέτοιμες για μία τέτοια δοκιμασία.

Και αυτό θέλει να αναδείξει με την καμπάνια της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Μία αποτύπωση της πραγματικότητας, και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους μας που στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε την πανδημία».

«Και αν συνεχίσουμε να κάνουμε το σωστό, δεν θα αργήσει η μέρα, που θα βγούμε από αυτή τη μεγάλη δυσκολία, και πιστέψτε με θα βγούμε νικητές!», πρόσθεσε.

 

Δείτε το βίντεο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω