Ο ΠΑΟΚ στηρίζει το ΑΧΕΠΑ (VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 30.12.2016 | 22:49 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει το ΑΧΕΠΑ (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, στέκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στο έργο που προσφέρει η Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναφέρει και το επίσημο site του Δικεφάλου:

«Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέκεται δίπλα στο έργο που προσφέρει η Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προσθέτοντας έναν ακόμη γιατρό, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του καθημερινά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η κλινική δημιουργήθηκε χάρη στην προσφορά του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη, με τον Ιβάν Σαββίδη να συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του. Πλέον τρεις γιατροί προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στα μικρά παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη με την επάρατη νόσο.  Ο πρόεδρος του Δικεφάλου με την προσφορά του δίνει ελπίδα στους μικρούς μαχητές της ζωής και τις οικογένειες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι Βλάνταν Ίβιτς , Λέο Μάτος , Στέλιος Μαλεζάς και Γκάρι Ροντρίγκες επισκέφθηκαν την κλινική, μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους ήρωες της καθημερινότητας και τους συγγενείς τους, χαρίζοντας μερικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι εκπρόσωποι του αγωνιστικού τμήματος ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για το έργο της κλινικής και δέχθηκαν τις ευχαριστίες των ανθρώπων του ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του Δικεφάλου».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στον arenafm.gr

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω