Μήνυμα Μητσοτάκη με βίντεο του Θοδωρή Αθερίδη - «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς» (video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 6.4.2020 | 19:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μήνυμα Μητσοτάκη με βίντεο του Θοδωρή Αθερίδη - «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς» (video)

THESSNEWS-DESK

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μία ανάρτηση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τους πολίτες που σε αυτή την περίοδο μπορεί να χρειαστούν στήριξη, να μην διστάσουν να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά», αναφέρει ο πρωθυπουργός, ενώ την ανάρτηση του συνοδεύει βίντεο με τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη για το θέμα αυτό.

 «Δεν μένουμε μόνοι και δεν μένουμε χωρίς στήριξη. Πολλοί από εμάς μπορεί να νιώσουν άγχος ή φόβο, θλίψη ή θυμό. Μπορεί να μένουμε μόνοι και να θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον, ή μπορεί να θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας και να μην ξέρουμε πως να το κάνουμε. Εάν νιώσετε αυτή την ανάγκη, μην διστάσετε, καλέστε στην γραμμη ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και μαζί θα τα καταφέρουμε», αναφέρει ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω