Χαρδαλιάς: Παρατείνεται η καραντίνα στον Εχίνο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 6.4.2020 | 18:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται η καραντίνα στον Εχίνο

THESSNEWS-DESK

Την παράταση της καραντίνας για μία ακόμα εβδομάδα στην κοινότητα Εχίνου, στην Ξάνθη, ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι από το πρωί βρίσκεται σε ισχύ η καραντίνα στη Μύκονο καθώς και η απαγόρευση οικοδομικών εργασιών στη Σαντορίνη, ενώ ευχαρίστησε τους κατοίκους της Δραγασιάς και της Δαμασκηνιάς που τήρησαν τα μέτρα της καραντίνας.

«Δηλώνω περήφανος για την προσήλωση στα μέτρα που πήραν τα χωριά Δραγασιά και Δαμασκηνιά»  ανέφερε χαρακτηριστά ο κ.Χαρδαλιάς.

«Ο στόχος επιτυγχάνεται και τα μέχρι στιγμής δεδομένα επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας. θα ήθελα να τονίσω ότι ο Απρίλιος θα είναι κρίσιμος μήνας και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Τα ευρήματα ανά πάσα στιγμή μπορεί να μεταβληθούν. Εάν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε» τόνισε.

«Τον Απρίλιο τον έχουμε συνδέσει με το Πάσχα. Φέτος θα γιορτάσουμε διαφορετικά και δεν θα πάμε στα χωριά μας. Η αλήθεια είναι ότι μας προβληματίζουν όσα έγιναν σε Πάτρα και Αγία Βαρβάρα. τα φαινόμενα δεν έχουν σχέση με τους πιστούς. Έχουν σχέση με φανατικούς. Η Ιερά Σύνοδος έχει απευθύνει ξεκάθαρη έκκληση και φέτος ας προσευχηθούμε από το σπίτι μας» πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω