Απάντηση Πέτσα σε ΣΥΡΙΖΑ: Μπερδεύονται ξανά με τους λογαριασμούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 6.4.2020 | 17:14 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Απάντηση Πέτσα σε ΣΥΡΙΖΑ: Μπερδεύονται ξανά με τους λογαριασμούς

THESSNEWS-DESK

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας δίνει με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και των επιπτώσεων αυτής στην οικονομία, εξετάζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση» αναφέρει ο κ. Πέτσας και προσθέτει «αρκεί, βέβαια, να είναι σοβαρή. Όμως στον ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύονται ξανά με τους λογαριασμούς».

«Γιατί, για παράδειγμα, κοστολογούν τα μέτρα που προτείνουν στα 26 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά «ξεχνούν» να προσθέσουν σε αυτά την απώλεια εσόδων. Μόνο η αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για διάστημα έξι μηνών, υπολογίζεται ότι θα μειώσει τα έσοδα κατά 12 δισεκατομμύρια ευρώ» συμπληρώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Επίσης, κανείς δεν κατάλαβε τελικά ποιο χρονικό διάστημα καλύπτουν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τον Μάϊο λέει ο ένας, μέχρι 9 μήνες ο άλλος. Τρέχα, γύρευε.

Η Κυβέρνηση προχωρά με σύνεση στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδίου της για τη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας. Για να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση με ασφάλεια και υπευθυνότητα» καταλήγει ο κ.Πέτσας.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω