Καραβάτου – Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου (VIDEO)

PEOPLE 6.4.2020 | 10:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Καραβάτου – Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Θέση πήραν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στην διαμάχη στην οποία έχουν εμπλακεί ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για την κόντρα των δύο ανδρών είπε: «Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίοδο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο. Αυτή την περίοδο που είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα, μου κάνει κι εμένα λίγο περίεργο».

Από την πλευρά του, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Δεν συμφωνώ με την έκφραση του Γρηγόρη ότι είναι ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι είναι μια διαμάχη. Υπάρχει ένα τρόπος που βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν θα έπρεπε να χαλάνε οι φιλίες για εκπομπές. Θεωρώ ότι είχαν μια χρόνια σχέση και θα ήταν καλύτερο μα λυθεί εκτός δημόσιου λόγου, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ξεκατίνιασμα να έχεις μια αντίθεση, έναν θυμό, μια διαφορετική γνώμη και να την λες. Ανθρώπινο να χάνει κανείς την ψυχραιμία του, σε όλους μπορεί να συμβεί, δυστυχώς δεν είναι ποτέ καλό».

 

Δείτε το βίντεο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω