Βρετανία: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

ΚΟΣΜΟΣ 6.4.2020 | 09:13 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Βρετανία: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

THESSNEWS-DESK

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Κυριακή ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον ιό και εδώ και δέκα ημέρες ήταν σε καραντίνα στην οικία του. Καθώς τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για «όσο χρειαστεί».

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό», αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Δρ. Ρούπερτ Μπιλ, επικεφαλής της ομάδας Cell Biology of Infection Laboratory, του Francis Crick Institute, δήλωσε: «Θα του κάνουν ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα για να ελέγξουν την καρδιά του. Άλλες εξετάσεις που μπορεί να διενεργηθούν περιλαμβάνουν μια αξονική τομογραφία προκειμένου να αποκτήσουν πιο ακριβή εικόνα των πνευμόνων. Θα εξετάσουν τον καλύτερο τρόπο παροχής οξυγόνου και θα εξετάσουν, επίσης, άλλες θεραπείες ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων».

Αμερικανός πρόεδρος. Σίγουρος ότι θα "πάει καλά"

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου.


Φωτογραφία από Kirsty Holloway από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω