Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη:  «Δε θα πέσω σ' αυτό το ξεκατίνιασμα» (VIDEO)

PEOPLE 4.4.2020 | 11:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη: «Δε θα πέσω σ' αυτό το ξεκατίνιασμα» (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Μέσα από την εκπομπή του Live Tonight, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε χθες βράδυ στον Αντώνη Κανάκη ο οποίος τον κατηγόρησε ότι αντιγράφει το Βινύλιο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, απάντησε λέγοντας πως παρόμοιες εκπομπές κάνει χρόνια και πως αποφάσισε να κάνει αυτή την εκπομπή επειδή του ζητήθηκε από το κανάλι, και το έκανε χωρίς πολλά μέσα μόνο και μόνο για να περάσει ο κόσμος καλά αυτές τις δύσκολές μέρες ενώ θα μπορούσε να κάτσει σπίτι του και να κοιμάται.

«Ακούσαμε… ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες αλλά θα πω κάτι. Είχα ετοιμάσει πάρα πάρα πολλά για απάντηση σε αυτόν τον κύριο πάρα πολλά και εσείς που βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε πατατράκ. Όμως λόγω της κατάστασης που επικρτατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δυσκολα να χάνουμε ζωές παιδιά να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε συγνώμη για τη φράση με μ@@@κίες. Αλλιώς δεν έχει καμία ουσία ότι ήρθαμε εδώ.

Κλείνω το θέμα και υπόσχομαι ότι θα απαντήσω όταν τελειώσει αυτή η ιστορία γιατί πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι όλο αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο από τάχα σοβαρούς ανθρώπους» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Δείτε την απάντηση του από το 11. 50 και μετά:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω