Παραχωρεί χώρους του γηπέδου για εθελοντική αιμοδοσία o Απόλλων Καλαμαριάς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3.4.2020 | 19:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Παραχωρεί χώρους του γηπέδου για εθελοντική αιμοδοσία o Απόλλων Καλαμαριάς

THESSNEWS-DESK

Τράπεζα αίματος για όλους όσους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες, δημιουργεί ο  Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του νοσοκομεία της πόλης, με τα οποία ήδη βρίσκεται σε επαφή, θα διαθέσει τους χώρους τους οποίους θα ετοιμάσει και θα απολυμάνει το επόμενο διάστημα για να υποδεχτεί όλους αυτούς που θα συμμετέχουν σε αυτό το σπουδαίο και μεγάλο εγχείρημα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ -o οποίος εκτός όλων των άλλων επιτελεί και κοινωνικό έργο που θα συνεχίσει να το κάνει- εκτιμώντας την πρόταση που του έχει απευθύνει ο εκπρόσωπος της παράταξης "Η Καλαμαριά που μας Αξίζει", Αβραάμ Περσίδης, δηλώνει ότι τίθεται επικεφαλής της αιμοδοσίας δημιουργώντας τράπεζα αίματος για τους φίλους, για τους δημότες (της Καλαμαριάς και όχι μόνο) και γενικά για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος και η κοινωνία μας.

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, επιπλέον, γνωστοποιεί ότι σε συνεργασία με τα νοσοκομεία, με τα οποία ήδη βρίσκεται σε επαφή, θα διαθέσει τους χώρους τους οποίους θα ετοιμάσει και θα απολυμάνει για να υποδεχτεί όλους αυτούς που θα συμμετέχουν σε αυτό το σπουδαίο και μεγάλο εγχείρημα, με σκοπό να γίνει πράξη η πρόταση του κ. Περσίδη, η οποία από τον σύλλογό μας κρίνεται ευεργετική για την κοινωνία και γενικότερα για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη για αίμα. Εντός των ημερών θα γίνουν ανακοινώσεις όσον αφορά την ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία

 

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω