Μοίρασαν χαμόγελα στην παιδοογκολογική του Παπαγεωργίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 30.12.2016 | 18:06 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μοίρασαν χαμόγελα στην παιδοογκολογική του Παπαγεωργίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Παίκτες του Δικεφάλου επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και χάρισαν όμορφες στιγμές σε γονείς και παιδιά που δίνουν μία καθημερινή σκληρή μάχη, παίρνοντας ένα μάθημα ζωής.

Οι μικροί ήρωες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσουν μαζί τους για αρκετή ώρα, να βγάλουν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ φυσικά έλαβαν και πολλά δώρα ΠΑΟΚ. Μία όμορφη μέρα για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, που καθημερινά παλεύουν με όλους τους τις δυνάμεις κόντρα σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματά τους και να περάσουν λίγο χρόνο με τα ινδάλματά τους.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αχιλλέας Πούγγουρας βρέθηκαν στην Παιδοογκολική πρτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και οι Ζέλικο Μπρκιτς , Φερνάντο Βαρέλα και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης επισκέφθηκαν την Παιδοχειρουγική, Παιδιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, πέρασαν χρόνο με τα παιδιά και πήραν ένα δυνατό μάθημα ζωής.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω