Επιστολή προς όλους του Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Πρόεδρος του ΔΣΘ

THESSCITY 29.3.2020 | 20:33 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επιστολή προς όλους του Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Πρόεδρος του ΔΣΘ

THESSNEWS-DESK

O Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Στάθης Κουτσοχήνας απέστειλε επιστολές προς  όλους τους  βουλευτές  της Α και Β Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος αλλά και στο γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

Οι επιστολές στάλθηκαν μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις προηγούμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια    να   επανεξεταστεί   το   θέμα   στήριξης   των   δικηγόρων με το ποσό  των 800 ευρώ ,από   την κυβέρνηση, ως πληττόμενου κλάδου μετά την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων στα πλαίσια προστασίας  της δημόσιας υγείας από τον ιό covid-19.

Στο κείμενο της Επιστολής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. αναφέρει την απόφαση που έλαβε η Συντονιστική    Επιτροπή   των   Δικηγορικών   Συλλόγων,   η   οποία   συνεδρίασε ,μέσω τηλεδιάσκεψης, μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα μέτρα  στήριξης των πληττόμενων κλάδων και την εξαίρεση των δικηγόρων από τα μέτρα αυτά.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος τόνισε «ότι οι δικηγόροι θα συνεχίσουν να είναι παρόντες με κάθε τρόπο και μέσο στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας που δοκιμάζει τη χώρα αλλά πρέπει οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι με το κλείσιμο των δικαστηρίων καθώς και των κτηματολογίων, υποθηκοφυλακείων και τη λήψη μέτρων για ελεγχόμενη κυκλοφορία, οι δικηγόροι έχουν απολέσει κάθε μορφή   της   επαγγελματικής   τους   δραστηριότητας   και   άρα   κάθε   πιθανή πηγή εσόδων».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω