Αστραπίκας και Βροντίκας: Οι Ήρωες του Πόντου επιστρέφουν

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 27.3.2020 | 23:31 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αστραπίκας και Βροντίκας: Οι Ήρωες του Πόντου επιστρέφουν

THESSNEWS-DESK

Το Ελληνικό - Ποντιακό κόμικ που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!

Ο Αστραπίκας και ο Βροντίκας επανακυκλοφορούν και γεμίζουν χρώμα και γέλιο τα σπίτια μας. Οι συνοριοφύλακες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας επιστρέφουν επίκαιροι όσο ποτέ. 

Ο Αστραπίκας και ο Βροντίκας μας ταξιδεύουν στην ιστορία, από την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας στα παράλια του Πόντου, μέχρι την Βασιλεύουσα των Πόλεων.

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, δίνει στην έκδοση επιμορφωτικό χαρακτήρα πραγματευόμενο μια εποχή έως πρόσφατα παραμελημένη, αναδεικνύοντας την ταυτότητα και την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ένα οδοιπορικό με κωμικές και χιουμοριστικές καταστάσεις όπου οι ήρωες, στο πέρασμα τους για την Πόλη, αντιμετωπίζουν τους εχθρούς της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, Τούρκους, Πειρατές και Σταυροφόρους.

Ένα γνήσιο Ελληνικό - Ποντιακό κόμικ με 88 σελίδες γεμάτο χρώμα, χιούμορ και και μια αυτοτελή ιστορία με 2 ήρωες από τον Πόντο σε μια πολυτελή έκδοση!

Το σενάριο έχουν γράψει οι Νίκος Αγγέλου και Ιωάννης Πιττακίδης ενώ τα σχέδια ο σκιτσογράφος Βασίλης Ρεβεζίκας. Το εξώφυλλο και το χρώμα εξωφύλλου έχει επιμεληθεί ο Ιωάννης Πιττακίδης και ο Νίκος Αγγέλου το χρώμα. Την έκδοση πλαισίωσαν ο Γιάννης Αποστολογιάννης στο μελάνι και ο ηθοποιός Χρήστος Ευσταθίου στην επιμέλεια των διαλόγων.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω