Ομελέτα φούρνου με φέτα

ΓΕΥΣΗ 23.3.2020 | 22:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ομελέτα φούρνου με φέτα

THESSNEWS-DESK

Αφράτη ομελέτα φούρνου με τυρί φέτα.

 

Υλικά:

250ml γάλα φρέσκο ελαφρύ 1,5% λιπαρά

200γρ. φέτα

8 αυγά

1 κρεμμύδι

3κ.σ. ελαιόλαδο

500γρ. σπανάκι, καθαρισμένο

Αλάτι, πιπέρι

 

H διαδικασία σύμφωνα με το imommy

1.Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και θρυματίστε την φέτα με τα χέρια.

2.Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε για περίπου 6 λεπτά.

3.Μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος μαζί με το τυρί.

4.Σε ένα μπολ, χτυπήστε το γάλα με τα αυγά και αλατοπιπερώστε. Περιχύνετε το σπανάκι και με ένα πιρούνι ανακατεύετε όλα τα υλικά.

5.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά.

 

 

&nΦωτογραφία από Nemoel Nemo από το Pixabaybsp;

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω