Δήμαρχος Σιθωνίας στο ΡΘ: Δεν πάμε για διακοπές ούτε για τουρισμό στην Χαλκιδική - Πρέπει να μείνουμε σπίτι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 20.3.2020 | 15:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δήμαρχος Σιθωνίας στο ΡΘ: Δεν πάμε για διακοπές ούτε για τουρισμό στην Χαλκιδική - Πρέπει να μείνουμε σπίτι

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έκκληση προς τους πολίτες να μείνουν σπίτι έκανε ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, αναφερόμενος κυρίως στους Θεσσαλονικείς που έχουν εξοχικά στην Χαλκιδική και σκέφτονται να πάνε το Σαββατοκύριακο.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην Κλαούντια Έγγερς ο κ. Ντέμπλας τόνισε ότι η πολιτεία έχει λάβει τα μέτρα που έπρεπε και ότι την ευθύνη την έχει  ο πολίτης καλώντας τους πάντες να μην πάνε το Σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική προκειμένου να μην υπάρξει πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού λόγω πολυκοσμίας.

«Δεν υπάρχει λόγος όλοι οι Θεσσαλονικείς να έρθουν στα εξοχικά. Μην μεταφέρουμε αδίκως τον ιό. Δεν πάμε για διακοπές ούτε για τουρισμό πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας», τόνισε ο κ. Ντέμπλας.

«Θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη θα πάνε στα καταστήματα σωρηδόν θα έρθουν σε επαφή με δικούς μας ανθρώπους και εμείς εδώ κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.  Έχουμε ακυρώσει εκδηλώσεις πανηγύρια από την αρχή για να προστατέψουμε τους κατοίκους μας. Δεν μπορούν ασυνείδητα να έρχονται. Τι είναι 15αύγουστος και φεύγουμε;», διερωτήθηκε ο δήμαρχος.

«Ο έλληνας πολίτης φέρεται παντελώς ανεύθυνα. Αν κοπεί η κυκλοφορία που θα πάνε; Θα εγκλωβιστούν εδώ. Αν δεν πειθαρχήσουμε φοβάμαι από Δευτέρα θα έχουμε αναστολή κυκλοφορίας», πρόσθεσε.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω