Πού πραγματοποιούνται σήμερα εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

THESSCITY 12.3.2020 | 07:32 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πού πραγματοποιούνται σήμερα εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας και στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη.

Συγκεκριμένα, εργασίες γίνονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης -Εδέσσης έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Πρόχωμα,  με κατεύθυνση από και προς το Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.

 

Εργασίες και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση του HAYATT έως τη διασταύρωση του Αεροδρομίου «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ.

 

Εργασίες και στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 έως την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες, για λόγους ασφαλείας και ορατότητας, επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω