Χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Ρουάντα για να βάλει... γκολ!(VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 29.12.2016 | 11:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Ρουάντα για να βάλει... γκολ!(VIDEO)

Έας ποδοσφαιριστής στη Ρουάντα κατέφυγε στη... μαγεία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ώστε να σπάσει την... κατάρα και να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Το κόλπο του, μάλιστα, έπιασε, με συνέπεια να εξαγριωθούν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας και να απαγορεύσουν τέτοιες ενέργειες!

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρώτης κατηγορίας του εθνικού πρωταθλήματος, μεταξύ Μουκούρα Βίκτορι και Ράγιον Σπορτς. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, ο Μουσά Καμαρά των φιλοξενουμένων είχε προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση, εμφανίζεται να... ορμάει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά όχι για να πιέσει τον τερματοφύλακα που είχε την μπάλα. Σκοπός του Καμαρά ήταν να φτάσει στην εστία και να αφήσει ένα μικρο αντικείμενο δίπλα στο δοκάρι.

Όταν το αντιλήφθηκε ο τερματοφύλακας και οι παίκτες της Μουκούρα Βίκτορι, πήραν στο κυνήγι των επιθετικό των φιλοξενουμένων, ο οποίος, μάλιστα, δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Κανένα πρόβλημα, αφού λίγα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα από αριστερά, έπιασε μια κεφαλιά, η μπάλα «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα!

Δείτε το απίστευτο Video!

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω