Μάχη Δικεφάλων για τον Λάμπρου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 29.12.2016 | 10:14 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μάχη Δικεφάλων για τον Λάμπρου

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο μάτι τον Λάζαρο Λάμπρου και φέρεται να έχει μιλήσει με τον Ηρακλή, την ώρα που δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν, συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Σε «μάχη δικεφάλων» φαίνεται πως θα εξελιχθεί η μεταγραφή του Λάζαρου Λάμπρου, αφού ο νεαρός μοιάζει με μήλον της έριδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διότι την ώρα που η ΑΕΚ φέρεται να έχει συμφωνήσει τόσο με τον Ηρακλή, όσο και με τον παίκτη για την μεταγραφή του το καλοκαίρι, στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν για συμφωνία του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την «Arena Press» ο 19χρονος επιθετικός είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του, αφού το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ήδη συμφωνία.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, ο μάνατζερ του Λάμπρου, Λάμπρος Χούτος, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε και συνάντηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Το σίγουρο όμως είναι, ότι για τον Ηρακλή, μια καλή μεταγραφή του παίκτη ακόμα και τώρα θα φέρει χρήματα, ώστε να ενισχυθεί ο «Γηραιός» και να παλέψει την παραμονή του στην κατηγορία.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω