Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. για παράτυπους μετανάστες

THESSCITY 28.2.2020 | 20:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. για παράτυπους μετανάστες

THESSNEWS-DESK

Νέα αστυνομική επιχείρηση σήμερα το απόγευμα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών. Συνελήφθησαν 56 άτομα τα οποία διέμεναν παράνομα στην χώρα.

«Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα (28-02-2020) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00 στις ευρύτερες περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης και των Διαβατών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου, πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης, Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Π.Σ. Αναγνωστοπούλου και ευρύτερη περιοχή Διαβατών.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά (112) αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν (56), καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω