Φόνος ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή και ο τέταρτος αδελφός

THESSCITY 27.2.2020 | 18:33 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φόνος ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή και ο τέταρτος αδελφός

THESSNEWS-DESK

Στη φυλακή και ο τέταρτος αδελφός για τον φόνο του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην 4η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 37χρονου, ο οποίος, απολογούμενος, φέρεται να κινήθηκε στην ίδια υπερασπιστική γραμμή με τα αδέλφια του, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών.

Υπενθυμίζεται πως χθες απολογήθηκαν και τα άλλα τρία αδέρφια τα οποία κρίθηκαν προφυλακιστέα.

 

Ισχυρισμοί ότι δεν υπήρχε πρόθεση

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος υποστήριξε πως πρόθεσή τους δεν ήταν να σκοτώσουν τον άτυχο επιχειρηματία αλλά να τον χτυπήσουν, επειδή είχε προηγηθεί η απόλυση του 32χρονου από το ψητοπωλείο και ακολούθησαν γραπτά μηνύματα με τον πρώην εργοδότη του που φαίνεται να όξυναν τα πνεύματα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος -που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα κατά τον ξυλοδαρμό- κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι. 

Όλοι διώκονται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού (και επιπλέον ο 20χρονος για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία) ενώ για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί στο προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω