Β. Πατουλίδου: Επανεκκίνηση για το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

THESSCITY 27.2.2020 | 14:03 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Β. Πατουλίδου: Επανεκκίνηση για το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

THESSNEWS-DESK

Δήλωση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου για το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

«Το αποτύπωμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών είναι δεδομένο και ισχυρό . Αποτελεί ζωτικό πολιτιστικό πνεύμονα που αναδεικνύει τη Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την πόλη αποτελώντας πόλο έλξης επισκεπτών Ελλήνων και ξένων» σημειώνει αρχικά η κ. Πατουλίδου.

« Έχω την πρόθεση –και θα εργαστώ ιδιαίτερα για να επιτύχουμε– το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών να ενισχυθεί και να εξελιχθεί σε κόμβο πολιτισμού της Ευρώπης . Ευελπιστώ μέσα από αξιοποίηση και ανάδειξη στελεχών που αποδεδειγμένα στήριξαν το θεσμό , να πετύχουμε μια δυναμική επανεκκίνηση , με όραμα, σχέδιο και προοπτική» προσθέτει.

«Τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε ένα θέμα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του καφέ μπαρ που υπάρχει στο συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων το καλοκαίρι. Με την πρόσφατη ιδιότητά μου ως Προέδρου του Δ.Σ. της Μονής Λαζαριστών, θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί με τρόπο ικανοποιητικό, νόμιμο και οριστικό στο αμέσως επόμενο διάστημα» επεσήμανε η κ. Πατουλίδου.

«Μέχρι τότε συνιστώ υπομονή και αυτοσυγκράτηση» κατέληξε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω