Πώς θα μείνει η όζα στα νύχια σας για περισσότερο καιρό

THESSLIFE 15.9.2020 | 23:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πώς θα μείνει η όζα στα νύχια σας για περισσότερο καιρό

THESSNEWS-DESK

Ξεκινήσατε να βάφετε τα νύχια σας με μεγάλη προσοχή και σκέφτεστε: «μα τόσος κόπος για τόσο μικρή διάρκεια». Ελάτε να δώσουμε λύση γρήγορα.


Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι καθαρά

Πριν να εφαρμόσετε οποιοδήποτε όζα, βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι καθαρά. Μια καθαρή, λεία επιφάνεια θα βοηθήσει τη χρωστική ουσία μείνει στα νύχια σας καλύτερα, και έτσι να διαρκέσει περισσότερο.

 

Μη φοράτε λοσιόν για τα χέρια

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η όζα  ξεφλουδίζει.

Πριν από την εφαρμογή του base coat, πάρτε μια μπατονέτα και βουτήξτε τη σε ασετόν. Στη συνέχεια, περάστε τα νύχια σας για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα από το χέρια και τα προϊόντα περιποίησης. Μετά την εφαρμογή του base coat, σύμφωνα με το neadiatrofis.gr περιμένετε 2-3 λεπτά να στεγνώσει πριν από την προσθήκη των δύο στρώσεων όζας. Αφήστε τον ίδιο χρόνο στεγνώματος μεταξύ κάθε στρώσης και μετά περάστε το top coat.

 

Δοκιμάστε την όζα νυχιών σε gel

Αν θέλετε να παραμείνει τέλεια η εικόνα των νυχιών σας για μεγάλο διάστημα, η όζα νυχιών σε μορφή gel είναι σίγουρα η καλύτερη λύση. Όχι μόνο θα στεγνώσει πολύ γρήγορα (μιλάμε για 30 δευτερόλεπτα ), αλλά δεν θα ξεφλουδίσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αν όχι περισσότερο.

 

Φωτογραφία από Bruno /Germany από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω