Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κορωνοϊό (VIDEO)

THESSCITY 26.2.2020 | 20:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κορωνοϊό (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Αγωνία και ανησυχία έχει προκαλέσει στους συνταξιδιώτες και φίλους η 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ένας συνταξιδιώτης και φίλος της πρώτης ασθενούς με τη νόσο στη χώρα μας, μίλησε στο Mega και ανέφερε πως η 38χρονη δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα στο αεροπλάνο και δεν φαινόταν να έχει γρίπη.

«Εμείς ταξιδεύαμε στην ίδια πτήση και ξέραμε τον άνδρα της. Μας είχαν πει πως είχαν πάει στο Μιλάνο για την έκθεση μόδας και ήταν μια χαρά η κοπέλα, δεν είδαμε να είναι κάπως άρρωστη. Από κει και πέρα πιάσαμε μια συζήτηση για τον ιό στην Ιταλία, τίποτα το ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η κοπέλα, δεν καταλάβαμε κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη τόνισε πως το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από κόσμο που έφευγε από το Μιλάνο, μάλλον λόγω των κακών ειδήσεων, ενώ τόνισε πως από το πρωί που μαθεύτηκε πως η 38χρονη έχει κορωνοϊό τους πήραν τηλέφωνο οι αρμόδιες αρχές.

Ο ίδιος τόνισε ότι μόλις «φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη δεν μας έγινε κανένας έλεγχος».

«Μας πήραν από τις αρμόδιες αρχές τηλέφωνο και μας είπαν αν αισθανθούμε κάτι, να πάμε για εξετάσεις και τους είπαμε πως δεν έχουμε πυρετό. Μας τόνισαν πως αν νοιώθουμε πως έχουμε πυρετό, τότε να τους ενημερώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα που έζησαν στο Μιλάνο είπε πως «εμείς είχαμε πάει για τουρισμό, δεν είδαμε κάτι συγκλονιστικό, τελευταία στιγμή είδαμε κάποιες αναβολές και ακυρώσεις. Η δική μας αναχώρησή μας ήταν προγραμματισμένη».

Τέλος ο φίλος και συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κορονοϊό δεν έκρυψε την ανησυχία του για αυτή την εξέλιξη καθώς όπως ανέφερε «έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο. Δεν είναι εύκολη θέση μας. Μας παίρνουν τηλέφωνο από το πρωί και μας φοβίζουν. Έχουμε οικογένεια, συγγενείς, όλοι ξέρουν πως είμασταν στην ίδια πτήση. Και εμείς θα προστατεύσουμε τους γύρω μας, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Στη Θεσσαλονίκη είμαστε. Αν παρουσιαστεί κάτι θα μιλήσω με τον γιατρό που επικοινώνησε μαζί μου και θα πάρω οδηγίες».

 

 

Αναλυτικά όλη η ενημέρωση για τον κορωνοϊό 

 

Ψυχραιμία - αυτοπειθαρχία - όχι πανικός το μήνυμα της σύσκεψης για κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη Ζέρβα με αντιδημάρχους στο δημαρχείο για τον κορωνοϊό

Συναγερμός στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης - Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας η 38χρονη ασθενής με κορωνοϊό

Θεσσαλονίκη: Γεμάτα τα καρότσια στα σούπερ μάρκετ λόγω… κορωνοϊού

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα (VIDEO)

 Π. Κετικίδης: Άλλα δύο υπόπτα κρούσματα κορωνοϊού στην Θεσσαλονίκη

Κατάληψη λόγω... κορωνοϊού σε Λύκειο στα Γιαννιτσά - Αιτία η εκδρομή στην Ιταλία

Koρωνοϊός (COVID-19): Τι πρέπει να ξέρω

Κορωνοϊός: Μέχρι και κατ' οίκον περιορισμό προβλέπει η ΠΝΠ – Αναλυτικά όλα τα μέτρα

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω