Σύκσεψη με Κικίλια στη Θεσσαλονίκη μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΧΕΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 26.2.2020 | 13:56 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σύκσεψη με Κικίλια στη Θεσσαλονίκη μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΧΕΠΑ

THESSNEWS-DESK

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΧΕΠΑ.

Ο υπουργός θα συμμετάσχει στις 17:00 το απόγευμα σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια, όπως γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας .

«Μετά το 1ο κρούσμα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη λειτουργούμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει σύσκεψη με τις Διευθύνσεις Υγείας και Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Θα ακολουθήσει σήμερα στις 17:00 σύσκεψη με τον Υπ. Υγείας στην Περιφέρεια», έγραψε πριν από λίγο στο twitter ο κ. Τζιτζικώστας.

 

Δείτε το tweet

Η ανακοίνωση της ΠΚΜ 

Σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, με αφορμή το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος), στις 17.00’.

Στη σύσκεψη, εκτός των κ.κ. Τζιτζικώστα και Κικίλια, θα συμμετέχουν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι Διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας και οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω