Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Αντί να γιορτάσουμε την επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου (ΦΩΤΟ)

PEOPLE 26.2.2020 | 10:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Αντί να γιορτάσουμε την επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Αλίκη Κατσαβού της συζύγου του Κώστα Βουτσά για τον χαμό του αγαπημένου της.

Η Αλίκη Κατσαβού, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού και την συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας, σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.


Δείτε την ανάρτηση 

 

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη το Π.Γ.Ν. Αττικόν στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στη ΜΕΘ. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουαρίου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε παρά τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις στις 26 Φεβρουαρίου στις 2:24 τα ξημερώματα».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: alikikatsavou στο instagram

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω