Θεσσαλονίκη: Την «τσάκωσαν» να πουλάει λαθραία τσιγάρα σε λαϊκή – Έκρυβε πάνω από 2.500 πακέτα στην οικοδομή της

THESSCITY 23.2.2020 | 13:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Την «τσάκωσαν» να πουλάει λαθραία τσιγάρα σε λαϊκή – Έκρυβε πάνω από 2.500 πακέτα στην οικοδομή της

THESSNEWS-DESK

Μια 54χρονη Γεωργιανή συνελήφθη χθες στην Ξηροκρήνη καθώς πουλούσε λαθραία τσιγάρα σε λαϊκή αγορά της περιοχής. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι σε αποθηκευτικό χώρο της οικοδομής όπου μένει έκρυβε άλλα 2.845 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Η 54χρονη θα διέθετε προς πώληση περισσότερα από 3.000 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα στην ευρύτερη περιοχή της λαϊκής αγοράς της Ξηροκρήνης. Η γυναίκα συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (22-02-2020), αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν την 54χρονη τη στιγμή που εναπόθεσε σε χώρο της λαϊκής σακούλα, η οποία σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι περιείχε 180 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, η 54χρονη απέκρυπτε σε αποθηκευτικό χώρο οικοδομής στην οποία διαμένει, στους Αμπελόκηπους, 2.845 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, τόσο σε χώρους έντονης αγοραστικής κίνησης, όσο και σε διάφορες περιοχές του Νομού, προκειμένου να εμπεδωθεί  το αίσθημα ασφάλειας επαγγελματιών και πολιτών.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω