Έκκληση αστυνομικών στο ΡΘ: Ζητούν προσλήψεις στο αεροδρόμιο - Κλέβουν κόσμο ακόμα και στις στάσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 21.2.2020 | 10:24 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έκκληση αστυνομικών στο ΡΘ: Ζητούν προσλήψεις στο αεροδρόμιο - Κλέβουν κόσμο ακόμα και στις στάσεις

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσλήψεις προσωπικού ζητούν οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 250 κενές οργανικές θέσεις είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Δραματική η κατάσταση και στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Την τελευταία τριετία υπάρχει ραγδαία αύξηση των ατόμων που επιχειρούν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα. «Όλοι οι δείκτες αυξάνονται το μόνο που δεν αυξάνεται είναι το προσωπικό των αστυνομικών» είπε ο κ. Τσαϊρίδης.

«Περιμένει ο κόσμος στην στάση και τον κλέβουν. Τα κρατητήρια στο αεροδρόμιο δεν επαρκούν. Χωρούν τέσσερα άτομα. Όταν συλλαμβάνουμε οικογένειες θα πρέπει να υπάρχει ειδικός διαμορφωμένος χώρος.  Η τροχαία του αεροδρομίου λειτουργεί με ένα όχημα με 500.000 χλμ το οποίο λειτουργεί και δεν λειτουργεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαϊρίδης.

Εξήγησε πως η ενίσχυση των αστυνομικών στο αεροδρόμιο είναι απαραίτητη κυρίως λόγω και της επέκτασης των νέων εγκαταστάσεων καθώς στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις θα προστεθούν άλλα 35.000 τ.μ. Επιπλέον ο κ. Τσαϊρίδης υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ανακατανομή του προσωπικού και επικαιροποιηθεί το οργανόγραμμα της ελληνικής αστυνομίας.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω