Νέος καβγάς μεταξύ παικτριών στο My Style Rocks -Οι κατηγορίες και τα «μπιμπ» (video)

PEOPLE 19.2.2020 | 23:02 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέος καβγάς μεταξύ παικτριών στο My Style Rocks -Οι κατηγορίες και τα «μπιμπ» (video)

THESSNEWS-DESK

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Τζώρτζια Παναγή είναι οι δύο παίκτριες που μάλωσαν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ευρυδίκη σχολίασε την εμφάνιση της Τζώρτζια, η οποία με τη σειρά της θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως η Ευρυδίκη δεν της μιλάει πια..

«Εδώ ήρθα για να μάθω κι εγώ να ντύνομαι στην καθημερινότητά μου γενικότερα και πραγματικά με στενοχωρεί πάρα πολύ το γεγονός ότι ακούγονται τέτοια πράγματα. Απορώ. Όχι για την αντίληψή της κι αυτά αλλά για τον τρόπο που μου κάνει επίθεση και μου μιλάει. Το βρίσκω αγενές. Δεν το περίμενα!

Δεν περίμενα υψηλές βαθμολογίες από καμία παίκτρια, απλά από την Ευρυδίκη στενοχωριέμαι .Δεν μου άρεσε που την έβλεπα στενοχωρημένη και τώρα βγάζει επίθεση. Δεν μου μιλάει ξαφνικά, δεν ξέρω τι έχει γίνει και με βρίσκει προ εκπλήξεως», είπε η Κύπρια παίκτρια του My Style Rocks, Τζώρτζια Παναγή, που σε προηγούμενο επεισόδιο είχε καβγαδίσει με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Εγώ έχω να πω ότι ο χρόνος θα δείξει. Τόσο όσο για το χαρακτηρισμό "αγενή" δεν έχω να πω κάτι. Είναι η άποψή σου και το σέβομαι», ανέφερε η Ευρυδίκη και συνέχισε:

«Εγώ θέλω κάποιες στιγμές να είμαι μόνη μου κι εσύ παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεσή μου όταν έρχεσαι παρεμβατικά με ρωτάς τι έχω (…) Δεν μπορώ ρε Τζώρτζια να ακούω τώρα εδώ μέσα σ΄αγαπάω και σε νοιάζομαι και όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς.

Σ' αγαπάω και νοιάζομαι μη μου τα λέτε εδώ μέσα, δε γουστάρω. Να αγαπιέστε μεταξύ σας και να νοιάζεστε και όταν τελειώσει το παιχνίδι να δούμε πόσο θα αγαπιέστε και θα νοιάζεστε γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο. Και σε μένα μην το ξαναπεί καμία. Τελεία».

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω