«Τσικνο-πέμπτη Συμφωνία» στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 19.2.2020 | 16:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Τσικνο-πέμπτη Συμφωνία» στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Μια Τσικνο-πέμπτη αλλιώτικη μας περιμένει στο πιο ανατρεπτικό πάρτι μουσικής και χορού, της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης στο Φουαγιέ του Δημαρχείου την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, με pop, rock, disco, latin, έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, καθώς και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Οι σολίστ, νεαρές καλλιτέχνιδες, το γυναικείο πολυφωνικό σύνολο ‘’Stringless’’ και η Νατάσσα Παυλίδου προσκαλούν σε χαρούμενη διάθεση και χορό όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με συμφωνικό ήχο, με αποκριάτικη ένδυση ή χωρίς, τραγουδώντας ή και χορεύοντας μαζί με τους χορευτές του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις ενορχηστρώσεις, καθώς και την μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου. Ένα ζωντανό μουσικό διάλειμμα θα προσφέρει η προσκεκλημένη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Κλεάνθη Ζαρίμπα.

Το ρεπερτόριο της βραδιάς θα περιλαμβάνει χορευτική μουσική από τους χώρους της pop, rock, disco, latin, έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, καθώς και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

 

Συντελεστές:

Μουσική διεύθυνση, ενορχηστρώσεις: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Σολίστ:
– Νατάσσα Παυλίδου
– Πολυφωνικό συγκρότημα ‘’Stringless’’: Albena Koutova, Δωροθέα Μιχαήλ, Βασιλική Αλεξίου, Έλσα Μουρατίδου, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Στέλλα Γιάλτζη.
Χορευτές Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος
Καλλιτεχνική επιμέλεια – οργάνωση: Μαρία Αθανασιάδου, Πρόεδρος Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος

 

20 Φεβ 2020 - 21:00 Δημαρχείο Θεσσαλονίκης Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη

 

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω